Dakraam laten vervangenof plaatsen in een rieten dak

Heeft u nog simpele gietijzeren ramen in uw woning met rieten dak, of wilt u een slecht isolerend of beschadigd dakraam laten vervangen? Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt gaat professioneel te werk bij het vervangen van uw oude dakraam in een rieten dak. Ook wanneer de betimmering is beschadigd, de beglazing lek is, of u tocht ondervindt, vervangen wij graag het dakraam. Ten slotte kunt u ervoor kiezen om een klein raam in uw rieten dak te laten vervangen door een groter en efficiënter dakraam, voor meer licht in uw woning en daarmee meer woongenot.

Maak nu een afspraak

Een dakraam vervangen in uw rieten dak

Wij kunnen zowel nieuwe dakramen voor u plaatsen, als oude vervangen. Daarbij kunnen wij het nieuwe dakraam op diverse manieren plaatsen en afwerken. Wij nemen van tevoren de mogelijkheden met u door, zodat u kunt kiezen voor een dakraam met de afwerking die bij uw woning past. Zo kunnen wij het nieuwe raam evenwijdig aan het dak plaatsen, of schuin indekken, wat ieder een andere uitstraling heeft. Of u nu een authentieke Drentse boerderij of een hypermoderne woning met rieten dak bezit: wij vervangen graag uw oude dakraam.

Marijenkampen3

Dakraam laten vervangen in omgeving Drenthe

Het plaatsen of vervangen van een dakraam in een rieten dak is een complexere klus dan wanneer dit in een dak met dakpannen gebeurt. Als ervaren rietdekkersbedrijf zorgt Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt ervoor dat uw nieuwe dakraam bij vervanging dampdicht wordt geplaatst. Ook voor de plaatsing van een dakraam, een compleet nieuw rieten dak of het onderhoud aan uw rieten dak kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contactmet ons op voor informatie over de mogelijkheden, of bel ons op 06 53961 998. Laat het dakvenster in uw rieten dak met een goed geïsoleerd dakraam vervangen dat past bij de uitstraling van uw woning.

Neem contact op

offerte aanvragenofferte aanvragen
Laat uw dak spreken

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte

Offerte aanvragen

Als allround rietdekkersbedrijf waar kwaliteit en stijl voorop
staan helpen wij u graag uw wensen te realiseren.