Kosten rieten dak laten plaatsen

Een rieten dak is prachtig, zowel bij een landelijke woning als ter verrijking van moderne architectuur. Bent u benieuwd naar de kosten om een rieten dak te laten plaatsen, dan leest u hier alles over het laten plaatsen van een rieten dak op maat. Dit kan al tegen een redelijke prijs met een hoog afwerkingsniveau bij Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt. En hoewel het laten aanbrengen van een rieten dak vraagt om een investering, zorgt het ook voor een waardevermeerdering van uw woning.

Neem contact op

De kosten van een rieten dak

De prijs van een rieten dak is onder andere afhankelijk van het soort rieten dak. Zo kunt u kiezen voor een traditionele open dakconstructie, maar ook voor een gesloten dakconstructie. De laatste optie wordt uitgevoerd met een dichte ondergrond, waardoor de isolatiewaarde hoger is en de brandveiligheid vergelijkbaar is met die van een pannendak. Een gesloten dak is wel duurder dan een open dakconstructie, maar dit verdient u na verloop van tijd terug door lage energiekosten en een lagere energiepremie. De prijs van een rieten dak is daarnaast afhankelijk van de hoogte van het dak, het aantal dakkapellen en dakdoorvoeren en uiteraard de grootte van het dak. Voor de exacte kosten van een rieten dak kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wat kost een rieten dak in Drenthe?

Wilt u exact weten wat de kosten zij voor het plaatsen van een rieten dak op uw woning? Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van rieten daken en levert hoogwaardige kwaliteit tegen een redelijke prijs. Neem voor meer informatie vrijblijvend contactmet ons op, of bel ons direct op telefoonnummer 06 53961 998. Wij informeren u graag over de kosten van het plaatsen van een rieten dak.

Maak een afspraak

offerte aanvragenofferte aanvragen
Laat uw dak spreken

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte

Offerte aanvragen

Als allround rietdekkersbedrijf waar kwaliteit en stijl voorop
staan helpen wij u graag uw wensen te realiseren.