Onderhoud aan een rieten dak

Wilt u een rieten dak wat schoon en mooi blijft, dan is het zaak dat u regelmatig onderhoud aan uw rieten dak laat plegen. Doet u dit niet, dan krijgt u na verloop van tijd niet alleen een groen dak, maar ook kan het niet meer goed ademen en drogen waardoor de kwaliteit achteruitgaat. Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt verricht periodiek onderhoud aan rieten daken middels een behandeling tegen algen en mos, waardoor u problemen met uw dak en extra kosten voorkomt.

Maak een afspraak

Vakkundig onderhoud aan uw rieten dak

Met onze jarenlange ervaring garanderen wij een vakkundig onderhoud aan uw rieten dak. Naast het behandelen tegen algen en mos verwijderen wij ook bladeren of dennennaalden die op uw dak terecht zijn gekomen. Hierdoor blijft uw dak beter droog. Wat u wel zelf kunt doen om de levensduur van uw rieten dak te verlengen, is het weghalen van overhangende takken om te voorkomen dat dauwdruppels het riet te lang nathouden.

 

koekange1koekange2

Uw rieten dak in Drenthe vakkundig onderhouden

Door uw rieten dak door Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt te laten behandelen met een anti-algen en mos behandeling, worden dure reparaties uitgesteld. Een groen dak wordt bovendien voorkomen en daardoor gaat uw rieten dak veel langer mee. Neem voor vrijblijvend meer informatie of een afspraak contactmet ons op via het contactformulier, of bel ons tijdens kantooruren via 06 53961 998. Wij helpen u graag uw woning mooi te houden door regelmatig onderhoud aan uw rieten dak.

Neem contact op

offerte aanvragenofferte aanvragen
Laat uw dak spreken

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte

Offerte aanvragen

Als allround rietdekkersbedrijf waar kwaliteit en stijl voorop
staan helpen wij u graag uw wensen te realiseren.