Rieten dak aanvullend laten isoleren

Voldoet de huidige isolatie van uw rieten dak niet om het binnen behaaglijk te maken? Of bent u nog steeds veel geld kwijt aan de energierekening? Meerlaagse folie is eenvoudig te combineren met ander isolatiemateriaal en maakt uw dak lucht- en dampdicht. Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt zorgt voor vakkundige realisatie van de isolatie van uw rieten dak.

Neem contact met ons op

Project wierden 2

Laat uw rieten dak vakkundig isoleren

Het is niet eenvoudig om een rieten dak te isoleren en dit dient dan ook door een professionele rietdekker uitgevoerd te worden. Wordt de meerlaagse isolatiefolie onjuist aangebracht, dan beïnvloedt dit niet alleen de levensduur van uw rieten dak, maar kan het ook zorgen voor andere problemen zoals lekkage. Met de meerlaagse folie wordt uw dak dampdicht geïsoleerd en bereikt u dezelfde isolatiewaarde als bij een pannendak. Zowel tijdens hete zomerdagen als wanneer het vriest.

Bespaar met een geïsoleerd rieten dak

Door uw rieten dak aanvullend te laten isoleren kan voor een hogere isolatiewaarde gezorgd worden, waardoor u flink bespaart op uw energiekosten. Vaak is de isolatie wel twee keer zo hoog als bij het oorspronkelijke dak. Binnen enkele jaren heeft u zo de extra kosten voor het isoleren van uw dak al terugverdiend.

Uw dak aanvullend isoleren bij Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt

Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt helpt u niet alleen met het aanvullend isoleren van uw rieten dak, maar ook met professioneel rietdekken, het riet schoonmaken, of repareren. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, of bel ons via telefoonnummer 06 53961 998. Wij helpen u graag verder met een geïsoleerd rieten dak.

Maak een afspraak

offerte aanvragenofferte aanvragen
Laat uw dak spreken

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte

Offerte aanvragen

Als allround rietdekkersbedrijf waar kwaliteit en stijl voorop
staan helpen wij u graag uw wensen te realiseren.