Rieten dak laten isoleren door middel van dampdichte en meerlaagse folie

Door uw rieten dak te laten isoleren met behulp van dampdichte en meerlaagse folie, blijft het in de zomer koeler en in de winter warmer in huis. Bovendien gaat niet alleen uw woongenot erop vooruit, maar bespaart u ook nog eens op uw energierekening. Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt helpt u graag bij het isoleren van uw rieten dak. Wilt u zowel voor een goede isolatie als een brandveilig rieten dak zorgen, dan kiest u voor isolatie in combinatie met een gesloten dakconstructie.

Maak een afspraak

Isolatie van uw rieten dak met meerlaagse isolatiefolie

Dampdichte, meerlaagse isolatiefolie voor uw rieten dak zorgt er in de meeste gevallen voor dat de isolatiewaarde ervan wordt verdubbeld. Let wel dat de isolatiefolie dient te worden aangebracht door een professioneel dakdekker om problemen met uw dak te voorkomen. Wordt de folie juist aangebracht, dan wordt het dak brandveiliger door de luchtdichte afwerking en u voelt het verschil in warmte in huis. Door uw rieten dak te laten isoleren kunt u bovendien veel op uw energierekening besparen. Wat u precies bespaart is afhankelijk van het type woning waarin u woont. Over het algemeen heeft u de isolatie dankzij de besparing binnen enkele jaren terugverdiend.

Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt in Nijeveen

Niet alleen bij nieuwbouw maar ook bij renovatieprojecten zijn multifoils populair en kunnen zelfs gecombineerd worden met ander isolatiemateriaal. De eenvoudige verwerkbaarheid, luchtdichtheid en dampdichtheid zijn de belangrijkste voordelen. Naast het isoleren van uw rieten dak met meerlaagse folie helpen wij u ook graag verder met al uw andere werkzaamheden op het gebied van rietdekken. Zo kunnen wij uw riet schoonmaken, bijsteken en repareren, dakramen plaatsen en deze vervangen. Neem voor meer informatie via het contactformulier contact met ons op, of bel ons op telefoonnummer 06 53961 998. Uw geïsoleerde rieten dak zorgt voor meer woongenot en een lagere energierekening.

Heeft u een vraag?

offerte aanvragenofferte aanvragen
Laat uw dak spreken

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte

Offerte aanvragen

Als allround rietdekkersbedrijf waar kwaliteit en stijl voorop
staan helpen wij u graag uw wensen te realiseren.