Kosten rieten dak laten vervangen

Heeft uw rieten dak het einde van de levensduur bereikt en is het riet zodanig dun dat onderhoud geen nut meer heeft? Dan wilt u weten wat de kosten om het rieten dak te laten vervangen zijn. Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt vervangt uw rieten dak tegen een redelijke prijs. Hieronder leest u wat de prijzen van een rieten dak laten vervangen gemiddeld zijn.

Neem contact op

Uw rieten dak vervangen of renoveren?

In sommige gevallen is het vervangen van de complete rieten kap niet nodig en kan de bestaande kap worden gerenoveerd door extra riet tussen het bestaande riet te plaatsen. Dit is alleen mogelijk wanneer het riet nog in een goede staat verkeert. In andere gevallen is vervanging nodig, van de rieten kap of van de kap inclusief schroefdak en isolatie.

Kosten rieten dak laten vervangen

De kosten van een rieten dak laten vervangen of plaatsen kunnen variëren. Wij komen graag bij u langs om een prijsindicatie te geven. 

Uw rieten dak vervangen in Drenthe

Bent u benieuwd wat het vervangen van een rieten dak u exact gaat kosten? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Naast het vervangen van uw huidige rieten dak, leggen wij ook nieuwe rieten daken in traditionele of moderne stijl en kunnen wij onderhoud, reparatie en renovatie aan uw dak plegen. Neem voor meer informatie of een afspraak contactmet ons op via het contactformulier, of bel ons tijdens kantooruren via telefoonnummer 06 53961 998. U laat uw rieten dak in Drenthe vakkundig vervangen of leggen door Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt.

Maak een afspraak

offerte aanvragenofferte aanvragen
Laat uw dak spreken

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte

Offerte aanvragen

Als allround rietdekkersbedrijf waar kwaliteit en stijl voorop
staan helpen wij u graag uw wensen te realiseren.