Rietdekkernodig in Drenthe, Overijssel of Friesland?

Een ambachtelijk rieten dak past helemaal bij een groene omgeving. Bovendien is een rieten dak niet alleen mooi op authentieke woningen en boerderijen, maar geeft ook moderne architectuur karakter. Bent u op zoek naar een rietdekker in Drenthe, Overijssel of Friesland, dan helpt Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt u graag verder. Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van rietdekken verzorgen wij een rieten dak dat bij uw woning past.

Ik wil een afspraak maken

Rieten daken in alle woonstijlen

Ook wanneer u een pannendak heeft en over wilt stappen op een dak van riet, realiseren wij deze metamorfose graag voor u. Steeds vaker plaatsen wij een rieten dak op moderne woningen, waarbij wij kwaliteit en stijl belangrijk vinden. Met een rieten dak op uw woning krijgt deze niet alleen een unieke uitstraling, maar is kwaliteit en duurzaamheid bovendien verzekerd. Een rieten dak gaat al gauw 25 tot 30 jaar mee, zeker wanneer u dit goed laat onderhouden. Ook voor het onderhoud aan uw rieten dak bent u bij Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt aan het juiste adres. Zo heeft u nog lang plezier van uw nieuwe of bestaande dak.

Uw lokale rietdekkersbedrijf in Drenthe, Overijssel of Friesland

Als erkend rietdekkersbedrijf in Drenthe zijn wij aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers. Zo garanderen wij een hoge kwaliteit en een vertrouwde service. Wij adviseren u graag over een nieuw rieten dak, of het onderhoud aan uw bestaande rieten dak. Voor werkzaamheden zoals reparatie en renovatie, onderhoud en vlechtwerk kunt u tevens bij ons terecht. Neem vrijblijvend contactmet ons op voor meer informatie, of bel ons op telefoonnummer 06 53961 998. Ontdek wat uw rietdekker in Drenthe voor de uitstraling van uw woning kan betekenen.

Neem contact op

offerte aanvragenofferte aanvragen
Laat uw dak spreken

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte

Offerte aanvragen

Als allround rietdekkersbedrijf waar kwaliteit en stijl voorop
staan helpen wij u graag uw wensen te realiseren.