Rietdekkersbedrijf Nijeveen

Wilt u een rieten dak laten realiseren op uw woning door een erkend en ervaren rietdekkersbedrijf in Nijeveen of omstreken? Dan helpt Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt u graag verder. Want met jarenlange ambacht en passie voor ons werk realiseren wij een rieten dak van hoogwaardige kwaliteit dat past bij de uitstraling van uw woning.

Maak een afspraak

koekange

Wat kan een rietdekkersbedrijf voor u betekenen?

Het realiseren, repareren, renoveren of onderhouden van uw rieten dak is bij ons in bekwame handen. Wij kunnen iedere klus voor u geheel naar wens van A tot Z uitvoeren. Een aantal taken waarvoor u een beroep op ons kunt doen zijn:

  • Het plaatsen van een rieten dak met gesloten dakconstructie
  • Onderhoud aan uw rieten dak met behandelingen tegen mos en algen, waardoor de levensduur van uw rieten dak wel 10 tot 15 jaar kan worden verlengd
  • Het riet kammen en schoonmaken
  • Het vervangen van uw verouderde dak
  • Renovatie van een deel van uw dak: hierbij wordt nieuw riet tussen het oude riet bijgestoken. 
  • Het aanbrengen van een dakkapel of dakraam in uw rieten dak
  • Isolatie van uw rieten dak

Uw vertrouwde rietdekkersbedrijf in Nijeveen

Voor een vertrouwd en ambachtelijk rietdekkersbedrijf in Nijeveen en omstreken schakelt u Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt in. Wij hebben al jarenlang ervaring met het aanbrengen van een rieten dak met gesloten constructie, wat zorgt voor een verhoogde isolatie en een lagere verzekeringspremie. Neem voor meer informatie over onze diensten contactmet ons op via het contactformulier, of bel ons op telefoonnummer 06 53961 998. Bij ons is uw rieten dak in goede handen.

Heeft u interesse?

offerte aanvragenofferte aanvragen
Laat uw dak spreken

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte

Offerte aanvragen

Als allround rietdekkersbedrijf waar kwaliteit en stijl voorop
staan helpen wij u graag uw wensen te realiseren.