Wat kost een rietendak?

Kunt u de charme van een rieten dak wel waarderen en wilt u graag een rieten dak laten plaatsen op uw traditionele of moderne woning? Dan heeft u het zich vast al afgevraagd: “Wat kost een rieten dak precies?” De exacte kosten van een rieten dak zijn moeilijk weer te geven, omdat deze afhankelijk zijn van uw persoonlijke wensen en het te realiseren dak. Want een rieten dak is er in zoveel stijlen en formaten. Een mooi rieten dak laat u vakkundig plaatsen door Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt.

Neem contact op

Hoe worden de kosten van een rieten dak bepaald?

Het antwoord op de vraag “Wat kost een rieten dak?” is afhankelijk van een aantal factoren. Na het bespreken van uw wensen en een bezoek aan uw woning kunnen wij vrijblijvend een prijsopgave doen. De prijs is onder andere afhankelijk van:

  • De grootte van uw dak in vierkante meter
  • De hoogte van uw dak en de dakhelling
  • Het aantal dakkapellen, dakramen en dakdoorvoeren dat moet worden geplaatst
  • De keuze voor een open of een gesloten dakconstructie (dit verschil is op langere termijn terug te verdienen door een lagere verzekeringspremie en een hogere isolatie bij een gesloten dakconstructie)
  • De gewenste afwerking van uw rieten dak

Wat kost een rieten dak in Drenthe?

Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt realiseert uw nieuwe rieten dak niet alleen vakkundig en van hoge kwaliteit, maar ook tegen een redelijke prijs. Als lokaal bouwbedrijf in Drenthe hebben wij jarenlange ervaring met het plaatsen van een nieuw rieten dak. Daarnaast zijn wij u graag van dienst met het onderhoud, reparatie en renovatie van bestaande rieten daken. Neem voor meer informatie vandaag nog contactmet ons op, of bel ons vrijblijvend op telefoonnummer 06 53961 998. Wanneer u Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt inhuurt, kost uw rieten dak nooit te veel.

Maak een afspraak

offerte aanvragenofferte aanvragen
Laat uw dak spreken

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte

Offerte aanvragen

Als allround rietdekkersbedrijf waar kwaliteit en stijl voorop
staan helpen wij u graag uw wensen te realiseren.